De ce ți-e poftă astăzi ?

Pulpa de miel la cuptor

 

Retete cu carne » Pulpa de miel la cuptor

Mielul este excelent pentru o cina speciala cu familia fiind consistent dar si foarte gustos. Incercati aceasta reteta de pulpa de miel la cuptor care va va desfata gusturile.

 

O farfurie cu pulpa de miel la cuptor.

Ingrediente

 

1 kg pulpa de miel

1 lingura ulei

1 lingurita piper negru

4 fire rozmarin uscat

100 ml vin alb

4 fire cimbru uscat

100 ml supa de oase

2 linguri peltea de zarzare

 

Mod de preparare

 

Tapetati o tava cu jumatate din rozmarin si cimbru si asezati pulpa de miel deasupra apoi ungeti-o cu ulei.

Presarati deasupra piper, cimbru si rozmarin si puneti tava la cuptor pentru aproximativ un sfert de ora.

Ungeti din cand in cand carnea cu zeama lasata in tava iar dupa inca 20 de minute scoateti tava si adaugati vin si supa de oase.

Dupa cateva minute, adaugati si pelteaua si lasati la cuptor pana se ingroasa sosul.

Cand este gata, puneti mielul pe o farfurie intinsa si supa din tava intr-o supiera.

 

Menţiuni

Puteti servi aceasta reteta cu salata verde si cu cartofi natur.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: miel , vin , oase

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de pulpa de miel la cuptor, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.