Rasol cu sos de hrean
Retete cu carne » Rasol cu sos de hrean
Daca aveti ceva mai mult timp la dispozitie si vreti sa gatiti ceva bun, incercati acest rasol, care va fi pe placul tuturor.
Un castronel cu rasol, asezat pe o masa pentru a fi servit.
Ingrediente
1 rasol de vita
cateva rasoluri de porc
urechi de porc
4 morcovi
1 ceapa
1 telina
sare
hrean
4 linguri otet
10 l apa
Mod de preparare
Picioarele de porc le parliti pe foc viu, le radeti cu lama cutitului, le frecati bine cu malai si le spalati in mai multe ape.
Rasolul de vaca si picioarele de porc le puneti intr-un vas mare, impreuna cu urechile de porc si cateva tacamuri de pasare.
Le acoperiti cu 10 l de apa si le fierbeti in vasul descoperit, la foc potrivit.
La mijlocul timpului de fierbere, adaugati zarzavatul pentru supa, curatat si spalat, taiat felii mari si o lingura de sare.
Cand carnea se desprinde de pe os, trageti oala de pe foc si lasati sa se raceasca putin.
Curatati carnea, o puneti intr-un castron adanc, acoperiti cu zeama in care a fiert si cu sos de hrean si otet.
Hreanul il dati pe razatoare, il frecati putin cu sare si patru linguri de otet, il stingeti cu zeama de carne si rasturnati peste carnea din castron.
Menţiuni
Serviti mancarea calda, cu paine proaspata.
Timp de preparare: 4 ore
Complexitate: mare
Etichete: vita , porc , morcov , ceapa , telina , hrean , otet
Fotografia prezentata in reteta de Rasol cu sos de hrean apartine Trickyech.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de rasol cu sos de hrean, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.