De ce ți-e poftă astăzi ?

Rulada cu ciuperci

 

Retete de aperitive » Rulada cu ciuperci

Daca va doriti un aperitiv rapid si bun pentru a servi la masa, atunci testati rulada cu ciuperci care va va placea cu siguranta.

 

Felii de rulada cu ciuperci, taiate pe o planseta si gata pentru a fi asezate pe un platou.

Ingrediente

 

100 g unt

3 linguri faina

1/2 l lapte

8 oua

100 g cascaval

1 cutie ciuperci

1 ceapa

patrunjel verde tocat fin

sare

 

Mod de preparare

 

Puneti faina intr-un castron, turnati cate putin lapte si amestecati ca sa nu se faca cocoloase.

Amestecati in continuare, punand tot laptele, pana obtineti o ciulama subtire.

Bateti ouale, separat, foarte bine si amestecati in ciulama, adaugati putina sare si bateti in continuare, preferabil cu un mixer.

Ungeti tava cu ulei, puneti o hartie alba unsa si ea cu unt, turnati compozitia si introduceti apoi in cuptor fara a lasa sa se coaca prea tare ca sa se poata rula.

Cand a crescut si a capatat culoarea roz, rasturnati blatul pe un servet pe care ati presarat cascaval ras.

Ceapa tocata o caliti in unt cu ciupercile si cu patrunjelul tocat fin, adaugati sare dupa gust, apoi asezati pe blat, pe toata suprafata si la sfarsit rulati.

 

Menţiuni

Rulada cu ciuperci se presara cu cascaval inainte de a fi servita.

Timp de preparare: 1 ora 15 minute

Complexitate: medie

 

Etichete: unt , lapte , oua , cascaval , ciuperci , ceapa

Fotografia prezentata in reteta de Rulada cu ciuperci apartine Missouri Matt.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de rulada cu ciuperci, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.