Rulou cu carne tocata
Retete cu carne » Rulou cu carne tocata
In cazul in care nu aveti mult timp la dispozitie dar vreti sa preparati o reteta speciala, va recomandam sa incercati ruloul cu carne tocata care va va fi pe plac.
Cinci rulouri apetisante cu carne tocata, care asteapta sa fie savurate.
Ingrediente
1 kg carne de vita
250 ml vin alb
250 g ciuperci
100 ml ulei
20 g faina
1 foaie de dafin
sare
piper
verdeata
Mod de preparare
Jumatate din cantitatea de carne o taiati felii dreptunghiulare pe care le bateti cu ciocanul de snitele.
Celalata jumatate o dati prin masina si o caliti cu verdeata, sarea, piper si ciupercile taiate.
Pe fiecare snitel puneti cate putin din umplutura obtinuta si intindeti pe toata suprafata.
Rulati feliile de carne, le legati cu ata si le prajiti in ulei.
Turnati peste ele vinul, putina faina, sare, piper si foaia de dafin.
Dati rulourile la fiert in cuptor iar cand le serviti le scoateti atele.
Menţiuni
Serviti aceste rulouri cu garnitura delegume sote si cartofi prajiti.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: medie
Etichete: vita , vin , ciuperci
Fotografia prezentata in reteta de Rulou cu carne tocata apartine Taylor.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de rulou cu carne tocata, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.