De ce ți-e poftă astăzi ?

Rulou cu carne tocata

 

Retete cu carne » Rulou cu carne tocata

In cazul in care nu aveti mult timp la dispozitie dar vreti sa preparati o reteta speciala, va recomandam sa incercati ruloul cu carne tocata care va va fi pe plac.

 

Cinci rulouri apetisante cu carne tocata, care asteapta sa fie savurate.

Ingrediente

 

1 kg carne de vita

250 ml vin alb

250 g ciuperci

100 ml ulei

20 g faina

1 foaie de dafin

sare

piper

verdeata

 

Mod de preparare

 

Jumatate din cantitatea de carne o taiati felii dreptunghiulare pe care le bateti cu ciocanul de snitele.

Celalata jumatate o dati prin masina si o caliti cu verdeata, sarea, piper si ciupercile taiate.

Pe fiecare snitel puneti cate putin din umplutura obtinuta si intindeti pe toata suprafata.

Rulati feliile de carne, le legati cu ata si le prajiti in ulei.

Turnati peste ele vinul, putina faina, sare, piper si foaia de dafin.

Dati rulourile la fiert in cuptor iar cand le serviti le scoateti atele.

 

Menţiuni

Serviti aceste rulouri cu garnitura delegume sote si cartofi prajiti.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: medie

 

Etichete: vita , vin , ciuperci

Fotografia prezentata in reteta de Rulou cu carne tocata apartine Taylor.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de rulou cu carne tocata, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.