De ce ți-e poftă astăzi ?

Salata de peste cu maioneza

 

Retete de salate » Salata de peste cu maioneza

Economisiti timp si efort preparand cat mai des retete cum ar fi aceasta savuroasa salata de peste cu maioneza.

 

Putina salata de peste cu maioneza, ornata cu salata verde, masline si frunze de patrunjel.

Ingrediente

 

500 g file de pangasius

3 oua

ulei

mustar

sare

castraveti acrii

 

Mod de preparare

 

Din cele trei oua pe care le aveti la dispozitie pentru aceasta reteta, doua le puneti la fiert iar unul il lasati sa stea pe masa de bucatarie, sa fie la temperatura camerei.

Din galbenusurile de la cele doua oua fierte si de la cel crud, faceti o maioneza in mod clasic, folosind aproximativ 250 ml de ulei.

La sfarsit, adaugati in maioneza si putin mustar dar sa fie din cel dulce.

Fierbeti fileurile de pangasius, le scurgeti bine si apoi le tocati marunt.

Tocati separat si castravetii, ii scurgeti de zeama in exces si ii puneti peste peste.

La sfarsit adaugati maioneza, potriviti la gust de sare si omogenizati totul cat se poate de bine.

 

Menţiuni

Aceasta salata o puteti servi ca si aperitiv, unsa pe felii de paine prajita sau proaspata.

Timp de preparare: 30 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: pangasius , oua , mustar , castraveti

Fotografia prezentata in reteta de Salata de peste cu maioneza apartine Retetegg.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de salata de peste cu maioneza, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.