De ce ți-e poftă astăzi ?

Snitel umplut

 

Retete cu carne » Snitel umplut

Nimic nu este mai bun decat un snitel preparat asa cum trebuie chiar in bucataria dumneavoastra asa ca va sfatuim sa incercati si urmatoarea reteta.

 

Un snitel umplut, servit cu garnitura de legume si ornat cu felii de lamaie.

Ingrediente

 

1 kg carne de vita

3 felii paine muiata in lapte

1 ceapa tocata

100 g grasime

sare

piper

maghiran

1 ou

 

Mod de preparare

 

Taiati carnea felii pe care le bateti cu ciocanul astfel incat sa le subtiati cat mai mult.

Le presarati cu sare, piper si maghiran si le asezati pe o farfurie, teanc, una peste alta.

Separat, rumeniti usor in 20-30 g grasime ceapa tocata, adaugati painea bine stoarsa si sfaramata, amestecati bine, ridicati de pe foc si dupa ce se racoreste, puneti si oul.

Cu aceasta pasta umpleti pe rand feliile de carne pe care le rulati si le legati cu ata si apoi le prajiti in restul de grasime.

Acoperiti snitelele cu apa si fierbeti timp de cateva minute la foc potrivit.

Dupa ce s-au inmuiat snitelele bine, le scoateti din cratita, le scoateti si sfoara, le asezati pe un platou si puteti sa le serviti, acoperite cu sosul in care au fiert si insotite de diferite garnituri.

 

Menţiuni

Puteti sa serviti alaturi de aceste snitele si cate putina smantana.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: vita , paine , lapte , ceapa , oua

Fotografia prezentata in reteta de Snitel umplut apartine Leiabox.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de snitel umplut, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.