De ce ți-e poftă astăzi ?

Snitel vienez

 

Retete cu carne » Snitel vienez

Daca vreti ceva special pentru o cina cu familia dar nu aveti mult timp la dispozitie atunci incercati aceasta delicioasa reteta de snitel vienez.

 

O portie de snitel vienez.

Ingrediente

 

2 snitele de vita

sare

piper

faina

1 ou

1 lingura lapte pasteurizat

1 lingura ulei

pesmet

50 g unt topit

1 lamaie taiata felii

 

Mod de preparare

 

Bateti snitelele cu ciocanul de snitele iar cand sunt destul de subtiri presarati-le cu sare piper si faina.

Amestecati bine oul laptele si uleiul si imbibati carnea bine in acest continut.

Apoi treceti carnea prin pesmet pana cand este acoperita total si prajiti circa 5 minute intr-o tigaie cu unt topit.

Cand este gata, asezati pe farfurii .

 

Menţiuni

Snitelul vienez se orneaza cu felii de lamaie si cartofi la cuptor.

Timp de preparare: 20 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: vita , oua , lapte , pesmet , unt , lamaie

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de snitel vienez, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.