De ce ți-e poftă astăzi ?

Spanac cu orez

 

Retete cu legume » Spanac cu orez

Daca vrei sa prepari o mancare sanatoasa pentru zilele in care tii post atunci spanacul cu orez este alegerea perfecta fiind sanatos si gustos.

 

Un vas cu spanac cu legume.

Ingrediente

 

1 kg spanac

3 cepe

250 g orez

sare

ulei

 

Mod de preparare

 

Curatati spanacul si spalati-l in mai multe ape. Puneti-l la fiert si dupa 10 minute scoateti-l si lasati-l sa se scurga bine.

Tocati ceapa marunt si puneti-o la calit in ulei incins, apoi adaugati orezul si doua cani din zeama in care a fiert spanacul.

Lasati-l acoperit pana cand orezul se inmoaie si apoi adaugati spanacul taiat marunt si lasati-le sa mai dea in cateva clocote.

Puneti compozitia intr-un vas cu ulei sau unt si lasati-o la cuptor timp de 10 minute.

 

Menţiuni

In cazul in care nu tineti post, puteti servi spanacul cu cascaval ras pe deasupra.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: spanac , ceapa , orez

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de spanac cu orez, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.