Stiuca la cuptor
Retete de peste » Stiuca la cuptor
Fie ca este dezlegare la peste sau o zi normala stiuca la cuptor este o alegere perfecta pentru ca este nutritiva si foarte gustoasa.
Stiuca la cuptor cu legume si lamaie .
Ingrediente
3 stiuci
3 cepe mari
3 rosii
50 ml ulei
200 ml apa
100 ml suc de rosii
250 ml vin alb sec
sare
2 foi de dafin
Mod de preparare
Curatati stiuca, crestati-o pe ambele parti apoi taiati o ceapa solzisori si puneti stiucile pe un pat de ceapa in tava impreuna cu 200 ml de apa si 50 de ml de ulei apoi bagati-o la cuptor.
Cele doua cepe mari ramase le taiati marunt si le puneti la calit iar cand acestea sunt rumenite bine, preparati un sos din ceapa, sucul de rosii, cele trei rosii decojite, frunzele de dafin, 200 ml de supa si puneti la fiert.
Cand sosul este bine fiert, adaugati si vinul si lasati sa mai dea in cateva clocote.
Intoarceti stiucile in tava si turnati sosul pe deasupra apoi bagati iar tava la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.
Menţiuni
Stiuca la cuptor se serveste calda si se poate servi cu lamaie sau zeama de lamaie.
Timp de preparare: 1 ora 30 de minute
Complexitate: medie
Etichete: stiuca , ceapa , rosii , vin
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de stiuca la cuptor, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.