De ce ți-e poftă astăzi ?

Supa de ceapa

 

Retete de supe pentru toate gusturile » Supa de ceapa

Daca vreti sa serviti o supa cu adevarat deosebita, aromata si cu un gust aparte incercati aceasta reteta de supa de ceapa, un deliciu pentru pranz cu familia.

 

Un castron cu supa de ceapa.

Ingrediente

 

2 1/2 l supa de oase

1/2 kg ceapa

1 franzela

cascaval

unt

piper

sare

 

Mod de preparare

 

Curatati si spalati ceapa apoi taiati-o felii apoi puneti 100 de grame de unt intr-o tigaie si caliti ceapa.

Adaugati apoi faina si amestecati in continuare iar cand ceapa devine aurie stingeti compozitia cu supa de oase si fierbeti supa timp de jumatate de ora.

Prajiti painea felii in unt si asezati-o pe o farfurie mare.

Radeti cascaval peste feliile de paine si apoi puneti supa intr-un castron.

 

Menţiuni

Supa se serveste in boluri mici iar alaturi se pun feliile de paine prajita cu cascaval.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: oase , ceapa , paine , cascaval , unt

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de supa de ceapa, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.