Supa de ceapa
Retete de supe pentru toate gusturile » Supa de ceapa
Daca vreti sa serviti o supa cu adevarat deosebita, aromata si cu un gust aparte incercati aceasta reteta de supa de ceapa, un deliciu pentru pranz cu familia.
Un castron cu supa de ceapa.
Ingrediente
2 1/2 l supa de oase
1/2 kg ceapa
1 franzela
cascaval
unt
piper
sare
Mod de preparare
Curatati si spalati ceapa apoi taiati-o felii apoi puneti 100 de grame de unt intr-o tigaie si caliti ceapa.
Adaugati apoi faina si amestecati in continuare iar cand ceapa devine aurie stingeti compozitia cu supa de oase si fierbeti supa timp de jumatate de ora.
Prajiti painea felii in unt si asezati-o pe o farfurie mare.
Radeti cascaval peste feliile de paine si apoi puneti supa intr-un castron.
Menţiuni
Supa se serveste in boluri mici iar alaturi se pun feliile de paine prajita cu cascaval.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: oase , ceapa , paine , cascaval , unt
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de supa de ceapa, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.