Taitei cu carne
Retete de paste » Taitei cu carne
Daca vreti sa preparati rapid o reteta gustoasa si consistenta, incercati taiteii cu carne, care va vor cuceri.
O portie generoasa de taitei cu carne, proaspat scosi din cuptor.
Ingrediente
200 g taitei
200 g carne tocata
1 ceapa
4 linguri ulei
sare
piper macinat
1 ou
verdeata tocata
1 pahar sos de rosii indulcit
1 lingura unt
Mod de preparare
Fierbeti taiteii, ii spalati cu apa rece si ii scurgeti, apoi ii puneti intr-o forma de sticla incasabila unsa cu o lingura de unt.
Opriti o parte din taitei care ii puneti peste amestecul de carne.
Amestecul de carne il pregatiti pe foc mic, intr-o tigaie in care ati pus patru linguri de ulei, din carne data prin masina de tocat si o ceapa trecuta pe razatoarea mare.
Caliti carnea pana cand nu mai are sos, apoi o raciti in tigaie, amestecati cu un ou crud, sarati si piperati dupa gust si amestecati cu verdeata tocata marunt.
Puneti carnea peste primul strat de taitei, acoperiti cu restul taiteilor, turnati peste budinca un pahar de sos de rosii sarat si indulcit dupa gust, dupa care introduceti forma in cuptor.
Lasati trei sferturi de ora, apoi scoateti taiteii si serviti direct din forma in care i-ati facut, dupa ce i-ati lasat sa se raceasca un sfert de ora.
Menţiuni
Puteti pune la masa, alaturi de o portie de taitei si un bol cu putina smantana.
Timp de preparare: 1 ora 15 minute
Complexitate: mica
Etichete: taitei , carne tocata , ceapa , oua , unt
Fotografia prezentata in reteta de Taitei cu carne apartine Tebpp.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de taitei cu carne, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.