Tarta umpluta aperitiv
Retete de aperitive » Tarta umpluta aperitiv
Este usor sa preparati o masa gustoasa atunci cand ai la dispozitie mai multe retete spectaculoase cum ar fi si aceasta tarta umpluta aperitiv.
O tarta umpluta aperitiv, decorata cu gogosar rosu si masline.
Ingrediente
Pentru aluat:
1 galbenus
250 g faina
100 g unt
2 linguri smantana
1/2 pliculet praf de copt
1 lingura ulei de masline
Pentru umplutura:
150 g cascaval razuit
150 g branza de vaca razuita
60 g unt
100 g smantana
6 masline negre
1/2 ardei capia rosu
patrunjel
1 bucata gogosar murat
2 crenvusti de pui
1 bucatica mica de piept de pui fiert..
Mod de preparare
Pregatiti inainte de toate aluatul amestecand toate ingredientele.
Trebuie sa obtineti un aluat elastic dar nu lipicios din care intindeti pe masa si faceti o foaie pe care mai apoi o puneti in tava presand cu degetele si dati tava la rece cat timp preparati umplutura.
Pentru a prepara umplutura trebuie sa amestecati toate ingredientele, in cantitatile si in ordinea indicata si omogenizati foarte bine.
Cand ati terminat de preparat umplutura o dati pe aceasta la rece si scoateti tava cu aluatul.
Dati tava la cuptor pana in momentul in care aluatul incepe sa se rumeneasca si sa se desprinda de pe margini.
Cand aluatul este gata, scoateti tava din cuptor si lasati sa se racoreasca dupa care turnati in ea umplutura de la frigider.
Nivelati totul foarte bine, radeti cascaval deasupra, decorati cu ce aveti prin bucatarie si va place mai mult si dati tarta la rece pana a doua zi.
Menţiuni
Serviti tarta ca aperitiv, a doua zi dupa ce ati preparat-o.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: oua , unt , smantana , cascaval , branza , masline , ardei capia , gogosari , cremvusti , pui
Fotografia prezentata in reteta de Tarta umpluta aperitiv apartine Epurasha2bb.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de tarta umpluta aperitiv, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.