Tigaie picanta

 

Retete cu carne » Tigaie picanta

Daca doriti sa preparati o tigaie picanta ca la restaurant cat mai rapid atunci incercati aceasta reteta simpla si gustoasa.

 

O farfurie cu tigaie picanta si legume.

Ingrediente

 

100 g pulpa de porc

100 g piept pui

100 g carnaciori

100 g ciuperci

50 ml ulei

1 ardei rosu iute

sare

piper

boia

usturoi tocat

150 g malai

 

Mod de preparare

 

Puneti uleiul la incins intr-o tigaie si apoi adaugati carnea de porc taiata in bucatele mici.

Dupa doua minute adaugati carnea de pui si dupa inca doua minute adaugati carnaciorii si ciupercile taiate in felii mici.

Curatati ardeiul de seminte si taiati-l foarte marunt si puneti-l in tigaie amestecand continuu apoi adaugati si usturoiul tocat.

Cand carnea este bine rumenita adaugati si condimentele dupa gust apoi intr-un ceaun preparati mamaliga folosind cele 150 de grame de malai, apa si sare.

Cand este gata, tigaia picanta se serveste cu mamaliguta calda si gogonele murate sau castrveciori murati.

 

Menţiuni

Daca nu doriti ca mancarea sa fie prea iute puteti renunta la ardei si puteti adauga boia iute dupa gust.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: pulpa de porc , piept de pui , carnati , ciuperci , ardei iute , usturoi , malai

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de tigaie picanta, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.