Tigaie picanta
Retete cu carne » Tigaie picanta
Daca doriti sa preparati o tigaie picanta ca la restaurant cat mai rapid atunci incercati aceasta reteta simpla si gustoasa.
O farfurie cu tigaie picanta si legume.
Ingrediente
100 g pulpa de porc
100 g piept pui
100 g carnaciori
100 g ciuperci
50 ml ulei
1 ardei rosu iute
sare
piper
boia
usturoi tocat
150 g malai
Mod de preparare
Puneti uleiul la incins intr-o tigaie si apoi adaugati carnea de porc taiata in bucatele mici.
Dupa doua minute adaugati carnea de pui si dupa inca doua minute adaugati carnaciorii si ciupercile taiate in felii mici.
Curatati ardeiul de seminte si taiati-l foarte marunt si puneti-l in tigaie amestecand continuu apoi adaugati si usturoiul tocat.
Cand carnea este bine rumenita adaugati si condimentele dupa gust apoi intr-un ceaun preparati mamaliga folosind cele 150 de grame de malai, apa si sare.
Cand este gata, tigaia picanta se serveste cu mamaliguta calda si gogonele murate sau castrveciori murati.
Menţiuni
Daca nu doriti ca mancarea sa fie prea iute puteti renunta la ardei si puteti adauga boia iute dupa gust.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: pulpa de porc , piept de pui , carnati , ciuperci , ardei iute , usturoi , malai
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de tigaie picanta, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.