Tocana de legume
Retete cu legume » Tocana de legume
Daca vreti sa preparati o mancare usoara si care sa contina multe vitamine incercati aceasta reteta gustoase de tocana de legume.
tocana de legume
Ingrediente
4 cepe
250 g morcov
500 g gogosari
100 ml ulei
6 linguri orez
250 ml suc de rosii
sare
piper
foi de dafin
verdeata
Mod de preparare
Curatati ceapa, taiati-o marunt si apoi caliti-o in putin ulei.
Curatati morcovul si radeti-l pe razatoarea mare si apoi adaugati-l peste ceapa.
Morcovul si ceapa le caliti aproximativ cinci minute.
Spalati gogosarii apoi curatati-i si taiati-i fideluta.
Adaugati gogosarii, mirodeniile si sucul de rosii peste ceapa si amestecati-le cateva minute la foc mic.
Tocana o puneti la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.
Cand este gata, serviti cu patrunjel verde pe deasupra sau, daca nu tineti post, cu cascaval ras pe deasupra.
Menţiuni
Tocana de legume constitue un fel principal de mancare la masa dumneavoastra.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: medie
Etichete: ceapa , morcov , gogosari , orez
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de tocana de legume, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.