De ce ți-e poftă astăzi ?

Tocana de legume

 

Retete cu legume » Tocana de legume

Daca vreti sa preparati o mancare usoara si care sa contina multe vitamine incercati aceasta reteta gustoase de tocana de legume.

 

tocana de legume

Ingrediente

 

4 cepe

250 g morcov

500 g gogosari

100 ml ulei

6 linguri orez

250 ml suc de rosii

sare

piper

foi de dafin

verdeata

 

Mod de preparare

 

Curatati ceapa, taiati-o marunt si apoi caliti-o in putin ulei.

Curatati morcovul si radeti-l pe razatoarea mare si apoi adaugati-l peste ceapa.

Morcovul si ceapa le caliti aproximativ cinci minute.

Spalati gogosarii apoi curatati-i si taiati-i fideluta.

Adaugati gogosarii, mirodeniile si sucul de rosii peste ceapa si amestecati-le cateva minute la foc mic.

Tocana o puneti la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.

Cand este gata, serviti cu patrunjel verde pe deasupra sau, daca nu tineti post, cu cascaval ras pe deasupra.

 

Menţiuni

Tocana de legume constitue un fel principal de mancare la masa dumneavoastra.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: medie

 

Etichete: ceapa , morcov , gogosari , orez

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de tocana de legume, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.