De ce ți-e poftă astăzi ?

Tocana de legume la borcan

 

Retete de conserve » Tocana de legume la borcan

Daca vreti ca posturile din timpul iernii sa fie cat mai usoare, incercati aceasta reteta de tocana de legume la borcan care va va insenina ziua.

 

Tocana de legume la borcan.

Ingrediente

 

3 kg gogosari

1 kg morcov

1 kg ceapa

10 linguri orez fiert

700 ml ulei

sare

piper

cimbru

tarhon

4 foi de dafin

1/2 litru suc de rosii

conservant

 

Mod de preparare

 

Caliti ceapa taiata fideluta intr-o cratita mare apoi adaugati restul legumelor taiate dupa preferinta.

Cand ardeiul este inmuiat adaugati sucul de rosii sau rosiile.

Dupa ce s-au fiert legumele adaugati orezul fiert si condimentele.

Adaugati conservant urmand instructiunile de pe pachet si turnati tocana calda in borcane.

Borcanele le inchideti ermetic si le puneti in camara la loc umbrit si racoros.

 

Menţiuni

Puteti servi tocana de legume pe timpul ierni atat la fel de mancare cat si ca garnitura la diverse fripturi

Timp de preparare: 1 ore 30 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: gogosari , morcov , ceapa , orez

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de tocana de legume la borcan, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.