Tocanita cu ciuperci
Retete cu legume » Tocanita cu ciuperci
Daca tineti post si nu mai stiti ce sa faceti de mancare, incercati tocanita cu ciuperci, extrem de delicioasa.
O portie de tocanita cu ciuperci si multe legume, servita la masa.
Ingrediente
1/3 kg ciuperci
3 cepe
1 cana ulei
1 lingurita faina
2 rosii decojite
sare
piper macinat
verdeata tocata
Mod de preparare
Curatati ciupercile de partea care a stat in pamant, spalati-le in mai multe ape si puneti-le intr-o cratita emailata impreuna cu uleiul, cepele tocate marunt si un praf de sare.
Acoperiti cratita si lasati la foc mic o jumatate de ora, dupa cre adaugati cateva boabe de piper, doua rosii decojte si taiate felii subtiri, faina desfacuta in apa rece si restul de sare.
Mai fierbeti inca un sfert de ora, puneti deasupra mancarii verdeata tocata marunt si luati cratita de pe foc.
Serviti mancarea fierbinte, cu mamaliguta calda.
Menţiuni
Daca faceti aceasta reteta intr-o zi de frupt, adaugati si o lingura de smantana.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: ciuperci , ceapa , rosii
Fotografia prezentata in reteta de Tocanita cu ciuperci apartine Sage Crayon.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de tocanita cu ciuperci, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.