De ce ți-e poftă astăzi ?

Tocanita cu ciuperci

 

Retete cu legume » Tocanita cu ciuperci

Daca tineti post si nu mai stiti ce sa faceti de mancare, incercati tocanita cu ciuperci, extrem de delicioasa.

 

O portie de tocanita cu ciuperci si multe legume, servita la masa.

Ingrediente

 

1/3 kg ciuperci

3 cepe

1 cana ulei

1 lingurita faina

2 rosii decojite

sare

piper macinat

verdeata tocata

 

Mod de preparare

 

Curatati ciupercile de partea care a stat in pamant, spalati-le in mai multe ape si puneti-le intr-o cratita emailata impreuna cu uleiul, cepele tocate marunt si un praf de sare.

Acoperiti cratita si lasati la foc mic o jumatate de ora, dupa cre adaugati cateva boabe de piper, doua rosii decojte si taiate felii subtiri, faina desfacuta in apa rece si restul de sare.

Mai fierbeti inca un sfert de ora, puneti deasupra mancarii verdeata tocata marunt si luati cratita de pe foc.

Serviti mancarea fierbinte, cu mamaliguta calda.

 

Menţiuni

Daca faceti aceasta reteta intr-o zi de frupt, adaugati si o lingura de smantana.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: ciuperci , ceapa , rosii

Fotografia prezentata in reteta de Tocanita cu ciuperci apartine Sage Crayon.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de tocanita cu ciuperci, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.