De ce ți-e poftă astăzi ?

Tocanita de cartofi

 

Retete cu legume » Tocanita de cartofi

Daca vreti sa preparati ceva de post pentru pranz care sa fie si gustos si consistent atunci tocanita de cartofi este cea mai buna alegere.

 

O farfurie cu tocanita de cartofi.

Ingrediente

 

8 cartofi mari

3 cepe mari

4 ardei grasi

3 rosii

patrunjel verde

sare

ulei

 

Mod de preparare

 

Curatati ardeii de seminte si taiati-i in felii subtiri apoi curatati si ceapa si taiati-o fideluta.

Caliti ardeiul si ceapa in ulei stropind din cand in cand cu apa calda.

Dupa cateva minute, adaugati cartofii curatati si taiati cubulete si turnati deasupra lor apa fierbinte acoperind stratul de cartofi.

Lasati-i sa fiarba in jur de 25 de minute si apoi adaugati si rosiile taiate marunt.

Dupa ce aceasta este gata, puneti in cratita sare dupa gust.

 

Menţiuni

La final, se presara patrunjel verde tocat marunt.

Timp de preparare: 1 ora 10 minute

Complexitate: mica

 

Etichete: cartofi , ceapa , ardei gras , rosii

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de tocanita de cartofi, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.