De ce ți-e poftă astăzi ?

Tocanita de ciuperci

 

Retete cu legume » Tocanita de ciuperci

Daca doriti o reteta speciala de tocanita de ciuperci ,atunci incercati-o si pe aceasta pentru ca este foarte gustoasa si usor de facut.

 

O farfurie cu tocanita de ciuperci.

Ingrediente

 

1 kg ciuperci

1 lingura faina

1 cana lapte

1 lingura smantana

sare

piper

patrunjel verde

ulei

 

Mod de preparare

 

Curatati ciupercile de pielita, spalatile bine si taiati-le felii medii si puneti la foc o tigaie cu ulei in care puneti ciupercile felii , sare , patrunjel tocat si piper.

Cand ciupercile sunt aproape gata amestecati faina cu cana de lapte si turnati peste ciuperci amestecand rapid.

Daca tocanita este prea groasa mai adaugati putin lapte.

La sfarsit adaugati smantana si serviti mancarea calda.

 

Menţiuni

Tocanita se orneaza cu frunze de patrunjel.

Timp de preparare: 55 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: ciuperci , lapte , smantana

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de tocanita de ciuperci, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.