De ce ți-e poftă astăzi ?

Tochitura

 

Retete cu carne » Tochitura

Tochitura este o reteta traditionala romaneasca care se prepara in prezent in numeroase variante. Puteti combina tipurile de carne dupa cum preferati iar in final va iesi de fiecare data o mancare delicioasa, perfecta pentru un fel principal la masa de pranz.

 

O farfurie cu tochitura.

Ingrediente

 

1 piept de pui

250 g ficatei de pui

250 g pulpa de porc

100 g ciuperci

1 ceapa mare

4 catei de usturoi

1 cutie mica de bulion

1 legatura patrunjel

sare

piper

telemea

1 ou

 

Mod de preparare

 

Taiati ceapa si caliti-o iar cand aceasta prinde o culoare aurie adaugati si usturoiul taiat marunt.

Adaugati sare, vegeta si bulionul iar tigaia o acoperiti cu un capac si lasati la inabusit.

Adaugati carnea de porc taiata in cuburi medii si dupa cinci minute adaugati si pieptul, ciupercile si ficateii.

Lasati-le sa fiarba bine si presarati patrunjel verde la sfarsit.

Prajiti oul in ulei nefolosit si puneti-l peste tochitura si apoi radeti branza pe deasupra.

 

Menţiuni

Serviti tochitura alaturi de oua prajite sau jumari si neaparat cu o portie de mamaliga calda.

Timp de preparare: 20 minute

Complexitate: mica

 

Etichete: piept de pui , ficatei de pui , pulpa de porc , ciuperci , ceapa , usturoi , telemea , oua

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de tochitura, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.