Tochitura
Retete cu carne » Tochitura
Tochitura este o reteta traditionala romaneasca care se prepara in prezent in numeroase variante. Puteti combina tipurile de carne dupa cum preferati iar in final va iesi de fiecare data o mancare delicioasa, perfecta pentru un fel principal la masa de pranz.
O farfurie cu tochitura.
Ingrediente
1 piept de pui
250 g ficatei de pui
250 g pulpa de porc
100 g ciuperci
1 ceapa mare
4 catei de usturoi
1 cutie mica de bulion
1 legatura patrunjel
sare
piper
telemea
1 ou
Mod de preparare
Taiati ceapa si caliti-o iar cand aceasta prinde o culoare aurie adaugati si usturoiul taiat marunt.
Adaugati sare, vegeta si bulionul iar tigaia o acoperiti cu un capac si lasati la inabusit.
Adaugati carnea de porc taiata in cuburi medii si dupa cinci minute adaugati si pieptul, ciupercile si ficateii.
Lasati-le sa fiarba bine si presarati patrunjel verde la sfarsit.
Prajiti oul in ulei nefolosit si puneti-l peste tochitura si apoi radeti branza pe deasupra.
Menţiuni
Serviti tochitura alaturi de oua prajite sau jumari si neaparat cu o portie de mamaliga calda.
Timp de preparare: 20 minute
Complexitate: mica
Etichete: piept de pui , ficatei de pui , pulpa de porc , ciuperci , ceapa , usturoi , telemea , oua
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de tochitura, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.