Zacusca de peste
Retete de peste » Zacusca de peste
Zacusca de peste este o reteta delicioasa care poate fi preparata atat pentru zilele de reci de iarna cat si in restul anotimpurilor.
Zacusca de peste.
Ingrediente
1 kg peste
300 g ceapa
300 g morcov
300 g castraveti
2 linguri bulion
100 g masline
100 ml ulei
1 pahar vin alb
2 foi de dafin
1 legatura patrunjel
cimbru
sare
piper
Mod de preparare
Curatati pestele de intestinte, il spalati si lasati doar carnea fara oase.
Taiati pestele in bucati apoi curatati legumele si spalati-le.
Indepartati inclusiv coaja castravetilor.
Taiati ceapa, morcovii si castravetii marunt apoi inabusiti-i in ulei timp de aproximativ douazeci de minute.
Adaugati un litru de apa si restul ingredientelor si condimentati dupa gust.
Cand aceasta este fiarta complet, puneti zacusca intr-o tava si serviti-o dupa preferinte:calda sau rece.
Menţiuni
Daca doriti sa conservati o perioada de timp zacusca de peste, puneti-o din tava in borcane sterilizate pe care ulterior le capsati..
Timp de preparare: 2 ore
Complexitate: medie
Etichete: peste , morcov , ceapa , castraveti , masline , vin
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de zacusca de peste, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.