De ce ți-e poftă astăzi ?

Zarzavat pentru ciorbe

 

Retete de conserve » Zarzavat pentru ciorbe

Daca vreti sa preparati mai multe tipuri de zarzavat atunci incercati si aceasta reteta speciala de zarzavat pentru ciorbe.

 

Zarzavat pentru ciorbe

Ingrediente

 

2 kg morcov

1 kg patrunjel

1 kg gogosari

1 telina mare

750 g ceapa

300 g sare

frunze de telina

frunze de patrunjel

conservant

 

Mod de preparare

 

Taiati marunt zarzavatul apoi puneti sarea si amestecati bine.

Intreaga compozitie o lasati pana a doua zi sa-si traga sare si apoi o scurgeti si o puneti in borcane.

Adaugati conservantul urmand instructiunile de pe pachet.

Capsati borcanele si le puneti in camara la loc umbrit si racoros.

Este de preferat sa puneti zarzavatul in borcane medii cat pentru prepararea unei ciorbe.

Odata deschis, zarzavatul ramas in borcan poate prinde un gust diferit sau se poate altera.

 

Menţiuni

Puteti adauga in zarzavatul pentru ciorbe si cateva rosii decojite si taiate cubulete mici.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: mica

 

Etichete: morcov , gogosari , telina , ceapa

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de zarzavat pentru ciorbe, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.