Reteta de langosi cu branza - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Langosi cu branza

Retete Culinare » Retete de dulciuri » Langosi cu branza


Delimitare retetaDaca va plac dulciurile dar vreti sa fiti cat mai diversificati in ce preparati, incercati reteta de langosi cu branza care este foarte buna la gust.

Un langos cu branza, servit cu extratopping de branza si smantana.   Mareste poza
" Un langos cu branza, servit cu extratopping de branza si smantana. "

Ingrediente

400 g faina

30 g drojdie

100 ml lapte

3 galbenusuri

50 g unt

200 g smantana

1/2 lingurita sare

300 g ulei sau untura

150 g branza de burduf

Mod de preparare

  1. Inmuiati drojdia in lapte caldut si o amestecati cu cateva linguri de faina, dupa care o lasati la cald sa creasca, pentru o ora.
  2. Amestecati apoi cu laptele, sarea, galbenusurile, smantana si cu restul de faina.
  3. Framantati bine aluatul pana face basici mici, apoi includeti putin cate putin untul.
  4. Aluatul il lasati sa creasca la caldura pana isi dubleaza volumul, apoi intindeti o foaie de circa 1 cm grosime, taiati rondele cu un pahar sau cu o cana mai mare, le umpleti cu branza, le ungeti pe margini cu apa si le indoiti.
  5. Lipiti bine marginile si prajiti langosile in ulei sau untura.
  6. Serviti langosile cat inca mai sunt fierbinti, pudrate cu zahar vanilat.

Menţiuni

Pentru a fi mai dietetice, puteti coace langosile in loc sa le prajiti.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : drojdie , lapte , oua , unt , smantana , branza

Fotografia prezentata in reteta de Langosi cu branza apartine Mayola.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri