De ce ți-e poftă astăzi ?

Dovlecel umplut

 

Retete cu legume » Dovlecel umplut

Daca vreti sa preparati ceva rapid pentru pranz si vreti sa fie si sanatos, incercati aceasta reteta de dovlecel umplut care va fi cu siguranta pe placul dumneavoastra si pe al fiecarei persoane care va degusta reteta.

 

O farfurie cu dovlecel umplut.

Ingrediente

 

1 dovlecel de persoana

branza rasa

marar

sare

carnati afumati taiati felii

 

Mod de preparare

 

Spalati bine dovlecelul si cu o lingura indepartati-i miezul apoi lasati-l doua minute la fiert avand grija sa nu se inmoaie.

Amestecati branza cu marar tocat, sare si carnaciori afumati si umpleti dovlecelul cu acest amestec.

Ungeti o tava cu ulei si puneti dovlecelul la cuptor aproximativ un sfert de ora, douazeci de minute.

Serviti mancarea calda, cu sos de usturoi.

 

Menţiuni

Puteti inlocui carnaciorii afumati si cu sunculita afumata sau cu kaiser, in functie de preferinte si de gusturi.

Timp de preparare: 50 minute

Complexitate: mica

 

Etichete: dovlecei , branza , carnati

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de dovlecel umplut, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.