De ce ți-e poftă astăzi ?

Ciorba radauteana

 

Retete de ciorbe » Ciorba radauteana

Ciorba radauteana este un preparat delicios si nu foarte greu de preparat, fiind perfecta pentru o cina cu familia sau cu prietenii.

 

Un castron traditional cu ciorba radauteana.

Ingrediente

 

6 pulpe de pui

4 morcovi

2 radacini de patrunjel sau pastarnac

2 ardei grasi

5 galbenusuri de ou

400 g smantana

otet

usturoi

verdeata

 

Mod de preparare

 

Puneti la fiert, in aproximativ 2,5 litri apa, pulpele si legumele si adaugati o lingura de sare sau condimente de tip Knorr.

Lasati sa fiarba pana cand carnea devine foarte frageda si se desprinde de pe os.

Strecurati apoi supa obtinuta apoi taiati carnea si legumele in bucati mici (aruncati pielea si oasele) si puneti-le inapoi in supa, la fiert.

Intre timp bateti impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou.

Atunci cand supa va da in clocot, turnati compozitia din smanatana si ou si amestacati continuu.

Adaugati otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si verdeata maruntita.

Mai fierbeti ciorba cateva minute.

 

Menţiuni

Pregatiti un mujdei de usturoi cu smantana pe care il serviti alaturi de bolul cu ciorba la masa.

Timp de preparare: 3 ore

Complexitate: mare

 

Etichete: pulpe de pui , morcov , ardei gras , oua , smantana , usturoi , otet , pastarnac

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ciorba radauteana, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.