Racitura de curcan
Retete cu carne » Racitura de curcan
Daca va plac mancarurile traditionale, incercati si reteta de racitura de curcan care desi se face intr-un timp indelungat, trebuie neaparat incercata.
Doua portii de racitura de curan, gata preparate si pregatite pentru a fi servite la masa.
Ingrediente
2 tacamuri de pui
1 tacam de curcan
zarzavat de supa
sare
usturoi
1/2 curcan
Mod de preparare
Spalati tacamurile si puneti-le la fiert cu multa apa rece.
Inlaturati spuma de mai multe ori, adaugati sare dupa o ora si continuati fierberea.
In supa puneti sa fiarba zarzavat curatat si spalat, atunci cand carnea s-a inmuiat bine si luati de pe foc in momentul in care carnea se desprinde de pe os.
Carnea de pe aripi o pastrati intr-o farfurie iar gaturile le pastrati asa cum sunt ele, intregi.
Supa in care au fiert tacamurile o strecurati si o puneti din nou la fiert cu jumatate de curcan spalat si curatat bine.
Fierbeti descoperit la foc potrivit pana in momentul in care se desprinde carnea de pe oase, scoateti bucatile de carne, le puneti in farfurii adanci, acoperiti cu zeama in care a fiert carnea, sarata si usturoiata dupa gust.
Farfuriile le puteti orna cu felii de morcov si felii de telina fierte.
Menţiuni
Lasati raciturile sa stea de pe o zi pe alta si consumati alaturi de mamaliguta calda.
Timp de preparare: 5 ore plus 24 de ore
Complexitate: medie
Etichete: tacamuri , pui , curcan , usturoi
Fotografia prezentata in reteta de Racitura de curcan apartine Soul Fusion Kitchen.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de racitura de curcan, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.